HR Stagiair(e)

Job description

De Tix Travel Group is een van de grootste verkopers van vliegtickets in Nederland. Wegens ons geboekte succes en daarbij behorende (internationale) groei hebben wij ruimte voor een gestructureerde, nauwkeurige student die van aanpakken weet!


Naar wie zijn wij op zoek?
Een ondernemende HBO student (met HRM / P&O opleiding) die zin heeft om in een dynamische en ambitieuze organisatie zijn/haar steentje bij te dragen en elke dag weer iets nieuws te leren. Tijdens je stage bij Tix ondersteun je de afdeling  HR met de gehele personeelsadministratie en diverse andere operationele HR- en facilitaire taken. Zo zal je je bezig houden met de in- en uitdiensttreding van medewerkers, het maken van arbeidscontracten en brieven, ziekteverzuim, AVG/GDPR privacy beleid en alle andere administratieve & operationele taken die op de afdeling HR komen kijken. Door jouw nauwkeurige blik en opgedane kennis tijdens jouw opleiding ben je tevens in staat om te signaleren dat zaken onjuist zijn of beter kunnen. Tix is een sterk groeiende organisatie en de HR afdeling is nog volop in ontwikkeling. Er liggen dan ook genoeg leuke onderwerpen voor een leuke stageopdracht welke naast de dagelijkse werkzaamheden zou kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast hanteren we een stagevergoeding van €500,- per maand (voor HBO studenten).
 
Wat ga je concreet doen?

 • Je ondersteunt met alle administratieve en facilitaire handelingen omtrent nieuwe en bestaande medewerkers in binnen- en buitenland;
 • Het opstellen van arbeidscontracten en voorkomende correspondentie;
 • Zorg dragen voor correcte personeelsdossiers en bijhouden van personeelsmutaties in ons personeelsinformatiesysteem AFAS; 
 • Je verzorgt de ziek- en betermeldingen;
 • Het organiseren van activiteiten rondom Lief en Leed;
 • AVG/GDPR Privacy beleid en het goed bijhouden van alle dossiers;
 • Ondersteuning van de HR Assistent bij het adviseren van medewerkers en leidinggevenden. 

Requirements

Wat verwachten wij van jou?

Je volgt een HBO studie richting HRM/Personeelsmanagement en bent op zoek naar een stageplaats voor minimaal 5 maanden. Je bent bereid een groot deel van de tijd mee te draaien met de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is er ook ruimte voor het uitvoeren van een leuk HR project/schoolopdracht, welke in overleg zal worden afgestemd. Je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal uitstekend. Dit omdat wij een internationale organisatie zijn met vele internationale werknemers. Ook op het hoofdkantoor in Breda wordt dus veel in de Engelse taal gecommuniceerd.  

Competenties
Je hebt een goed aanpassingsvermogen. Je houdt van afwisseling, bent wendbaar en voelt je thuis in een commerciële organisatie. Je hebt een proactieve instelling en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je nauwkeurig, integer en communicatief sterk.

Maar wat bieden wij jou dan?

 • Een leuk klein HR team bestaande uit een HR Manager & HR Assistent;
 • Een dynamische omgeving die echt continu veranderd;
 • Werken op een gave locatie in een oude bierbrouwerij in Breda;
 • Volop kansen om je zelf te ontwikkelen;
 • En natuurlijk niet onbelangrijk, een passende stagevergoeding!