Finance Stagiair(e)

Job description

De Tix Travel Group is een van de grootste verkopers van vliegtickets in Nederland. Wegens ons geboekte succes en daarbij behorende (internationale) groei hebben wij ruimte voor een gestructureerde, nauwkeurige student die van aanpakken weet!


Naar wie zijn wij op zoek?

Een ondernemende HBO student (bij voorkeur in de richting Finance, Accoutancy of (bedrijfs-)Economie) die zin heeft om in een dynamische en ambitieuze organisatie zijn/haar steentje bij te dragen en elke dag weer iets nieuws te leren. Tijdens je stage bij Tix ondersteun je de afdeling Finance met de dagelijkse werkzaamheden. Je gaat meewerken binnen het controlling team op het gebied van liquiditeitsbeheer, werkkapitaal beheer en maandafsluiting. En zo zal je je ook bezig houden met het aansluiten van de back end met de financiële rapportage en andere diverse incidentele projecten. Door jouw nauwkeurige blik en opgedane kennis tijdens jouw opleiding ben je tevens in staat om te signaleren dat zaken onjuist zijn of beter kunnen. Tix is een sterk groeiende organisatie en de Finance afdeling is nog volop in ontwikkeling. Er liggen dan ook genoeg leuke onderwerpen voor een leuke stageopdracht welke naast de dagelijkse werkzaamheden zou kunnen worden uitgevoerd. 

 
Wat ga je concreet doen?

  • Liquiditeitsbeheer;
  • Werkkapitaal beheer;
  • Maandafsluiting;
  • Aansluiten van de back end met de financiële rapportage;
  • Algemene werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling Finance/Controlling.

Requirements

Wat verwachten wij van jou?

Je volgt een HBO studie richting van Finance, Accountancy of (bedrijfs-)Economie en bent minimaal 3e jaars. Je bent bereid een groot deel van de tijd mee te draaien met de dagelijkse werkzaamheden. Je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal uitstekend. Dit omdat wij een internationale organisatie zijn met vele internationale werknemers. Ook op het hoofdkantoor in Breda wordt dus veel in de Engelse taal gecommuniceerd.  


Competenties
Je hebt affiniteit met financiële processen. Je bent zowel analytisch sterk als communicatief vaardig en hebt een proactieve werkhouding. Daarnaast bezit je een gezonde dosis nieuwsgierigheid, je bent leergierig, ondernemend en schroomt niet om nieuwe projecten op te pakken of te bedenken.


Maar wat bieden wij jou dan?

  • Een dynamische omgeving die echt continu veranderd;
  • Werken op een gave locatie in een oude bierbrouwerij in Breda;
  • Volop kansen om je zelf te ontwikkelen;
  • En natuurlijk niet onbelangrijk, een passende stagevergoeding!